#Colectiv. Cele mai bune fotografii ale lui Miluță Flueraș, expuse la Sibiu

Data publicării:
fluerash

În seara fatidică de 30 octombrie, Miluţă Flueraş venise la concertul trupei Goodbye to Gravity împins de cele două mari pasiuni ale lui - fotografia şi muzica rock. Flăcările izbucnite în clubul Colectiv l-au ars pe braţe şi pe piciorul stâng.

Din fericire, tânărul de 28 de ani a fost scos din local de primii salvatori sosiţi la locul nenorocirii. O ambulanţă l-a dus la Spitalul de Arsuri, unde se află încă internat şi la patru săptămâni de la tragedie. Ca să-l ajute financiar, colegii lui de breaslă au organizat o expoziţie cu 30 de fotografii realizate de Miluţă Flueraş, la concertele din ţară şi străinătate unde a participat.

Sebastian Marcovici, organizatorul expoziţiei din Sibiu: „Ieri a avut o operație și i-am promis că următoarea expoziție o să facem tot la Sibiu, dar să vină și el”.

Tânărul le-a mulţumit pentru sprijin prin intermediul Facebook-ului. De altfel, Miluţă Flueraş a folosit reţeaua socială pentru a ţine legătura cu apropiaţii.

Miluţă Flueraş: „Miercuri voi avea a doua intervenție chirurgicală pentru aplicarea mai multor grefe la nivelul mâinilor și piciorului stâng. Operația a decurs okay, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm. Mulțumesc pentru mesaje și să ne revedem cu bine cât mai curând!”.

Tot pe Facebook, fotograful a primit un mesaj de încurajare de la una din formaţiile sale preferate, Sepultura. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri