Control ANPC la Eforie Nord: inspectorii au descoperit alimente expirate şi ciorbă alterată

Data publicării:
mancare

„Astăzi (duminică, n.r.) a fost efectuat un control în staţiunea Eforie Nord, ocazie cu care în bucătaria unui operator economic am găsit ceea ce vedeţi în filmarea ataşată: produse din carne şi preparate din carne fără elemente de identificare, în afara datei durabilităţii minimale (expirate) şi depozitate necorespunzător, ciorbă alterată şi multe alte abateri care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a scris Paul Anghel, şeful Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din ANPC, pe pagina de Facebook.

Oficialul a mai arătat că acţiunile ANPC au schimbat în bine lucrurile pe litoral în privinţa modului în care sunt trataţi consumatorii, chiar dacă nu foarte mult.

„Păcat... mare păcat! Acţiunea finalizată astăzi scoate în evidenţă maniera în care operatorii economici înţeleg să trateze consumatorii. Şi datorită acţiunilor ANPC lucrurile pe litoralul românesc s-au mai schimbat... nu foarte mult, dar oricum s-au mai schimbat (în bine desigur)...”, a adăugat Paul Anghel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri