Copilul de trei ani, dispărut de acasă, a fost găsit mort

Data publicării:
masina de pompieri

ACTUALIZARE 10.07: Copilul de trei ani, căutat toată noapte de pompieri și polițiști, a fost găsit mort într-un pârâu din spatele casei în care locuia, realatează Agerpres. 


Pompierii din județul Vaslui au primit lopeți și căngi și au fost puși să verifice firul pârâului Bogdana, aflat la nici o sută de metri distanță de casa copilului.

„La joacă pleca cu vecinii, cu Alex, cu fratele său. Nu știu, băiatul nu este în pârâu. Ori să fi plecat, să fie undeva sau luat şi lăsat prin alte părți”, a declarat tatăl copilului.

O sută de jandarmi, pompieri şi poliţişti au pornit în căutarea copilului.

Deja este un buldoexcavator care a excavat o parte, au spart gheața, n- au găsit nimic”, a declarat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică.

Căutam cu o echipă de scafandri pe râul pe care l-ați observat, am spart gheața, am introdus scafandrii cu costume uscate, am căutat pe toată această vale. S-a controlat până în pădure, pădurea începe de aici, s-a controlat toată zona ‎asta şi toată zona asta am controlat-o. S-au controlat toate aleile de prin sat”, a adăugat inspectorul șef al ISU Vaslui, colonelul Neculai Olaru.

Localnicii s-au împărțit în echipe și au ajutat şi ei la căutări.

„Toată lumea s-a mobilizat, l-a căutat prin râpe, fântâni, pe la oameni, prin șifoniere chiar”, a precizat un localnic.

„A plecat afară, unde....nu știu, ne-am gândit la fântâna asta, ne-am gândit la gârlă”, a adăugat un alt localnic.

Polițiștii au deschis o anchetă și nu exclud nicio variantă în ceea ce privește dispariția minorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri