Copil rănit după o explozie produsă într-un bloc din Bumbeşti-Jiu 

Data publicării:
pompieri imobil mediafax-1

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, explozia s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, într-o garsonieră aflată la primul etaj al unui bloc din Bumbești-Jiu.

Deflagrația a fost urmată de un incendiu de mici proporții, care a fost stins în scurt timp de către pompierii sosiți la fața locului.

În urma exploziei a fost rănit un copil în vârstă de patru ani, care a suferit arsuri pe față și la brațe, acesta fiind transportat la spitalul din localitate, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, copilul se afla în garsonieră împreună cu tatăl său.

Reprezentantul ISU a precizat că în urma deflagrației nu au fost rănite și alte persoane și nici nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc, iar pagubele produse nu au fost însemnate, arzând haine și elemente de mobilier.

Mihai Avramescu a mai spus că la fața locului se află, pe lângă reprezentanți ai ISU, și reprezentanți ai companiei de gaz și ai Inspectoratului de Stat în Construcții, însă nu se pune problema să fi fost afectată structura de rezistență a blocului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj nu a putut preciza care sunt cauzele producerii exploziei, spunând că este în desfășurare o anchetă pentru stabilirea acestora.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri