Dan Voiculescu îi răspunde lui Marian Căpățână: „Îi atrag atenția să înceteze”

Data publicării:
dan voiculescu - 5542873-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-2

 

În legătură cu aberaţiile lansate de Marian Căpăţână la adresa mea, îi atrag atenţia să înceteze. Pe de altă parte, mă gândesc serios să intentez o acţiune legală împotriva lui Marian Căpăţână, solicitându-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranţă banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundaţie de binefacere sau de un caz social”, scrie Dan Voiculescu, pe blogul personal.

Aceste minciuni, prezentate că aşa-zise dezvăluiri de senzaţie, sunt tactici dezvoltate în laboratoarele celor care să încăpăţânează să demonstreze că ridicolul nu doare.

În sensul celor de mai sus, am formulat următoarea solicitare în atenţia doamnei Lia Savonea – preşedintele Curţii de Apel Bucureşti”, adaugă Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu îi cere Liei Savonea să îi elibereze o copie a declarațiilor făcute de Marian Căpățână în fața instanței.

Marian Căpăţână a susţinut că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în perioada martie - aprilie 2013. Florin Anghel i-ar fi oferit acestuia 200.000 de euro, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu. Banii ar fi venit de la fostul senator Dan Voiculescu.

Mi-a spus (Florin Anghel - n.r.) că a primit de la Dan Voiculescu, la el în birou, suma de un milion de euro din care voia să-mi dea mie aceşti 200.000 de euro. Mi-a spus că a fost contactat prin C.S. şi prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, în condiţiile în care acceptă suma de 200.000 de euro numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu”, a declarat M. Căpățână, potrivit cotidianului Evenimentul zilei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri