Edili cu gusturi diferite, dar scumpe

Data publicării:
fantana timisoara - captura - 29 iulie 2015

Pe lângă faptul că bazinele nu sunt îngrijite, au ajuns și depozite de gunoaie. Mai mult, gardurile care le împrejmuiesc sunt rupte, ele reprezentând un pericol pentru copiii care se joacă în parc.

Fântânile cu jocuri de apă nu au funcţionat niciodată în ultimii şase ani. Nimeni nu le-a îngrijit şi au ajuns să adune numai apă de ploaie. Și cum gusturile foştilor edili nu se potrivesc cu cele ale actualilor, acestea vor fi desfiinţate. Operaţiunea va fi decontată tot de localnici.

Am văzut că într-adevăr ele reprezintă un pericol pentru copii şi mai sunt şi inestetice. Noile amenajări vor costa extrem de puţin, nu am un calcul făcut, dar pe operaţiile de întreţinere se face intervenţia”, spune Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

La rândul lor, reprezentanţii fostei administraţii cred că fântânile cu jocuri de apă ar fi fost utile si spun că au devenit periculoase în timp. „Tocmai de aceea s-au şi înconjurat, ca să fie protejaţi copiii foarte mici. Tot proiectul aşa a fost aprobat, să aibă tema apei”, a explicat Adrian Orza, fostul viceprimar al Timişoarei.

Toate cele şapte bazine vor fi nivelate cu pământ şi acoperite cu iarbă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri