Elena Udrea vrea să investească în agricultură. A cumpărat deja terenuri în Călăraşi şi Giurgiu 

Data publicării:
elena udrea digi24 3

Deputatul PDL îşi vinde toate proprietăţile, cheltuie toţi banii din conturi pentru a investi în agricultură. Ea vrea să lucreze în jur de o mie de hectare, în parte cumpărate, în parte luate în arendă.

Până în prezent este în negocieri pentru 80 de hectare, dar speră ca de la anul să intre în posesia a 100 de hectare de teren arabil. Toate în aproprierea Capitalei.

Strategia Elenei Udrea: cumpără parcele mici, apoi le comasează. Şi aceasta deoarece plăteşte mai puţin astfel. Fostul ministru al turismului are şi un regret: nu a găsit teren agricol lângă cel al familiei Băsescu, situat în comuna Nana din Călăraşi.

„Am cumpărat în judeţul Călăraşi şi în judeţul Giurgiu, dar am discuţii şi pentru judeţul Dâmboviţa”, a spus Elena Udrea, pentru Digi24.

Deputatul PDL a precizat că nu este vecină cu preşedintele Băsescu şi a menţionat că preţurile în zonă au crescut foarte mult.

„Am încercat să iau acolo teren. Este cel mai bun, se pare, din Europa. Din păcate, preţurile sunt foarte mari la Nana şi pentru că terenul e foarte scump, dar şi pentru că, în urma implicării familiei preşedintelui în agricultură acolo în zonă, au crescut preţurile foarte mult. E foarte greu să mai cumperi la Nana cu preţuri rezonabile. Deci, dacă eu cumpăr undeva între 1.500 şi 3.800 de euro, în funcţie de locaţie şi de calitatea solului şi de cât de mare e parcela, la Nana au ajuns la 6.000 de euro hectarul. Deci e mai greu”, a declarat Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri