Emil Boc despre incidentul de la Sala Polivalentă: Şi eu am trecut printr-un eveniment similar

Data publicării:
emil boc

 

Înţeleg supărarea familiei şi sunt alături de acest tânăr minunat care a avut totuşi şansă. Vreau să îi spun, şi acum voi încerca să vorbesc şi cu el, că din nefericire şi eu am trecut printr-un eveniment similar. Acum mulţi ani am avut neşansa să fiu implicat într-un astfel de eveniment, când am căzut de la aproape patru metri. Dumnezeu mi-a dat zile şi am mers mai departe. Am avut câteva julituri, dar viaţa a ţinut cu noi. Sper să fii la fel, să fii sănătos. Primele semne aşa sunt. Te înţeleg, şi eu am fost prima dată speriat, aveam nişte dureri de şold şi de umeri care s-au concretizat în câteva vânătăi, dar nu a rămas nicio problemă mai complicată aşa cum sper să fie şi pentru acest tânăr”, a declarat Emil Boc, luni seară, în cadrul unei transmisiuni live pe Facebook.

Emil Boc i-a transmis băiatului de nouă ani că aşteaptă să îl vadă din nou la Sala Polivalentă, dar şi la antrenamente.

Îi înţeleg starea, pentru că eu, a doua oară când am mers în acel platou simţeam că îmi tremură genunchii, dar nu pentru că aveam o frică, ci pur şi simplu pentru că organismul aşa se manifesta. După ce am revenit în acel platou a dispărut complet orice frică şi nu am mai simţit-o niciodată. Aşa că te aşteptăm şi noi înapoi la Polivalentă şi te aşteptăm să îţi reiei locul în echipa de baschet în care am înţeles că joci şi îţi doresc să faci performanţă”, a mai spus primarul.

De la începutul lunii martie, în fiecare luni, Emil Boc are transmisiuni live pe Facebook, în cadrul cărora răspunde întrebărilor localnicilor și prezintă situaţia oraşului. Cele două transmisiuni realizate până acum au adunat zeci de mii de like-uri şi sute de comentarii.

Incidentul de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a avut sâmbătă seară, în timpul meciului de baschet dintre UBT Mobitelco şi CSM Oradea.

Copilul de nouă ani se afla la Sala Polivalentă împreună cu părinţii săi, iar la un moment dat a căzut de la o înălţime de aproximativ patru metri, printr-un spaţiu creat între tribuna fixă şi tribuna mobilă. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic pentru Copii din Cluj, cu o fractură la braţul stâng şi leziuni la cap, fiind externat în cursul zilei de luni.

Băiatul, fiul directorului general al companiei clujene Farmec, este legitimat la clubul clujean la echipa de baby-baschet, fiind prezent de obicei cu colegii la meciurile de pe teren propriu ale echipei U BT Cluj.

Primăria Cluj şi Poliţia Judeţeană Cluj au declanşat anchete în acest caz. Părinţii copilului au făcut şi ei o plângere penală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri