Emil Hurezeanu: „Afacerea Microsoft plus EADS este considerată cea mai gravă din istoria informaticii”

Data publicării:
emil hurezeanu captura 2

„Atât cât el începe să fie cunoscut, aflăm că el este cercetat și în SUA, și în Austria. Există multe afintăți, dacă nu continuități între Microsoft și EADS. Se vorbește despre cifre, se vorbește despre persoane. Articolul este interesat de germanii care au deturnat bani sau au fentat Fiscul german prin România”, a spus Emil Hurezeanu, în emisiunea „Jurnalul de Seară”.

„Acolo apar nume de genul acesta: Gerhard Schroeder. A fost omul care a susținut intens încheierea contractului cu EADS Germania cu românii. Mangold, fostul președinte al Consiliului de Administrație la Daimler Chrysler. Mai apare și numele domnului Ioan Rus, multa vreme șeful reprezentanței Daimler Chrysler în Transilvania, cel care a semnat din partea României primele documente în legătură cu acest contract pentru securizarea frontierelor”, a adăugat Emil Hurezeanu.

Afacerea Microsoft plus EADS este considerată cea mai importantă și mai gravă din istoria informaticii. Niciodată întreprinderi mari specializate în informatică nu au mai intrat în astfel de complicități, de legături, prin care s-au prejudiciat sute de milioane de dolari, a mai spus E. Hurezeanu.  

Jurnaliştii de la publicaţia Huffington Post, ediţia germană, publică un amplu articol despre afacerea EADS din România.

„Pe lângă firme ca EADS Deutschland GmbH, Fujitsu Siemens Computers şi Microsoft, în această afacere apar şi nume precum Gerhard Schroder, Bodo Hornbach, Ion Ţiriac şi Klaus Mangold, alături de cel al candidatei la preşedinţia ţării Elena Udrea”, relatează huffingtonpost.de.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri