Eugen Iancu (Colectiv GTG 3010): Piedone spune că îl cere populația. Trăim într-o mare minciună

Data publicării:
colaj eugen iancu - piedone

Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010, a declarat într-o intervenție telefonică la Jurnalul de seară că „în oraş se ştia demult că Piedone vrea să candideze. Ştiam de cel puțin două luni, cum cam toti bucureştenii știau că există acest zvon.”

„Probabil piaţa era testată. Drept dovadă, vedem că spune că nu și-ar dori el să fie candidat, ci că-l cere populația. Trăim într-o mare minciună, într-o mare nesimţire. Piedone are dreptate, legea, juducătorii vor stabili vina lui în funcția de primar. Numai că din punct de vedere moral să vii să spui că esti bun bun creştin, un bun familist, în condițiile în care, de șase luni, nu a sunat să-si ceară scuze de la niciun rănit, de la niciun părinte. Nu-mi seamănă nici a bun familist, nici a bun creştin”, a adăugat Eugen Iancu, adâugând că nu-și poate explica cum ar putea fi Cristian Popescu Piedone reales. În schimb, l-ar dezamăgi. „Dacă ne uităm la ce se întâmplă în România, mai bine de 50% din primarii actuali au probleme juridice. Probabil o mare parte din ei vor fi realeşi. Aici îmi pun mari probleme dacă justiția își face treaba sau umblă cu dosarele pe jumătate”, a subliniat el.

„La anumiți primari se fac cercetări de foarte mulți ani. Le știu din presă, pentru că le semnalați în permanență. Dacă justiției îi trebuie șapte ani ca să aresteze un primar sau să termine un dosar asupra unui primar, politician sau asupra oricărui individ din țară, înseamnă că are o problemă”, a mai spus Eugen Iancu.

„Mă gândesc la Piedone. Dacă a fost arestat de DNA în noiembrie degeabă, doar ca să satisfacă populația, atunci i-aș recomanda lui Piedone să dea DNA în judecată. Mi se pare bătaie de joc. Ori ai dovezi, îl arestezi și îl înfunzi. Dacă nu, lasă-l în pace”, a mai spus el.

„Ce fel de bun administrator e acel primar sub oblăduirea căruia se întâmplă cea mai mare dramă din această ţară, din ultimii 30 de ani? Când știu toți patronii de societăți din sectorul 4 că, acolo, fără aprobarea primăriei nu mişcă nici musca. Piedone nu e un bun administrator”, a mai spus Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010.

Cristian Popescu-Piedone candidează din nou

Rudele victimelor din #Colectiv, reacţie după anunţul făcut de Cristian Popescu-Piedone

#Colectiv Când viața se transformă în durere

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri