FOTO VIDEO. Furtună puternică la Braşov. Apele adunate în oraş au luat pe sus mai multe maşini  

Data publicării:
brasov ploaie 5

ACTUALIZARE 00.10. Prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă, a declarat la Digi24 că la miezul nopţii se circulă în condiţii relativ normale şi că situaţia este sub control.

„Avem avertizare cod galben de ploaie până în jurul orei 2.40 de minute în această noapte. E posibil ca în zonă, conducta să fie supradimensionată, mulţi nu înţeleg că nu se trebuie să arunce la canal obiectele de care nu mai au nevoie. Au fost 60 de apeluri pentru a semnala probleme cu inundaţii”, a spus Ciprian Băncilă.


brasov ploaie 2
brasov ploaie 2

Imagini trimise de telespectatori

Luiza Dănilă, reprezentant al ISU Braşov: „Au fost probleme în tot oraşul, dar cele mai multe în zona stadionului, Strada Lungă. Au fost şi maşini luate de apă, dar nu a fost practic nicio viaţă pusă în pericol. Se acţionează cu mai multe echipaje la nivelul întregului oraş.

Se acţionează în principal pentru înlăturarea electelor, scoaterea apei din subsoluri, persoane care au rămas în maşini. Situaţia este sub control. Sunt foarte multe apeluri care au venit”.

Foarte afectată a fost zona Stadionului Tineretului, aşa cum arată clipurile de mai jos (Sursa VIDEO: Sorin Silvestru - GRUPUL IUBIM BRAŞOVUL, Bogdan Marius şi Biroul de presă al CCV):


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook.

Ne puteti contacta si telefonic, sau ne puteti trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugam să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri