Fabrică ilegală de mezeluri în Capitală. Sute de kilograme de carne au ajuns la supermarket

Data publicării:
carne captura

Actualizare 18:00: Poliția Română a dat publicității imagini după percheziția făcută la fabrica improvizată de mezeluri.

Actualizare 14.42: Se pare că cei care desfăşurau activitatea în fabrică nu aveau autorizaţie de funcţionare. În momentul de faţă se verifică actele contabile, iar cei de la DSV încearcă să afle dacă alimentele au fost distribuite şi în alte magazine în afara celor din Bucureşti.

Actualizare 12.22. Polițiștii spun că în fabrica ce producea mezeluri ilegal au fost găsite sute de kilograme de carne și mezeluri, produse în hale de mizerie.

Sute de kilograme de mezeluri au ajuns în două supermarketuri, dar nu se știe dacă acestea au fost vândute.

Președintele patronatului Romalimenta, Sorin Minea, a spus că descoperirea fabricii ilegale este o mare realizare a poliției și că cei prinși făcând astfel de lucruri trebuie amendați serios și trebuie să răspundă și penal.


Fabrica a fost descoperită în cursul unei acțiuni a polițiștilor de la IGP, în această dimineață.

În acest loc erau produse mai multe sortimente de produse din carne care erau distribuite la magazine de cartier, spun surse din rândul anchetatorilor.

Inspectorii sanitar-veterinari urmează să ajungă și ei la fața locului. Fabrica ilegală va fi sigilată și toate produsele vor fi ridicate. Inspectorii vor prelua mostre pentru a le analiza.

Patronii fabricii ilegale vor fi și ei audiați de polițiști. Anchetatorii încearcă să afle de unde își procurau aceștia materia primă și cât timp a funcționat unitatea de producție în mod ilegal.

Razia de astăzi a polițiștilor face parte dintr-o acțiune a poliției la nivel național. Sunt verificate mai multe produse intracomunitare. În cursul aceste operațiuni au fost confiscate zeci de tone de fructe, legume sau alte bunuri fără documente de proveniență. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri