O femeie din Bucureşti, lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă dintr-un balcon

Data publicării:
tencuiala-2

O femeie de 40 de ani din Bucureşti a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă dintr-un balcon aflat la etajul 9 al unui bloc din Piaţa Iancului. Medicii au diagnosticat-o pe femeie cu amnezie, care este acum internată la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Sfântul Pantelimon.

Femeia trecea prin faţa blocului în momentul în care bucata de tencuială s-a desprins şi a lovit-o în cap. Transportată de urgenţă la spital, ea nu îşi mai aduce aminte nimic despre ce i s-a întâmplat, spun medicii, care au diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral şi amnezie retrogradă.

Imediat după incident, la faţa locului au ajuns şi reprezentanţii primăriei, care spun că vor sancţiona asociaţia de locatari pentru că nu au îngrijit faţada blocului. Aceasta sunt pasibili de amenzi cuprinse între 1500 şi 3000 de lei, potrivit prevederilor Legii 10/1995 privind Calitatea construcţiilor.

Pompierii au îndepărtat ulterior şi alte bucăţi de tencuială care riscau să se desprindă în orice moment de pe faţada imobilului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri