Forțele de ordine sunt în alertă în vestul țării. Un deținut-evadat este căutat de mai bine de o săptămână 

Data publicării:
politist masina oprita

Nu e drum în Caraș-Severin pe care oamenii legii să nu fi făcut verificări. Polițiștii controlează mașinile pentru că vor să fie siguri că bărbatul evadat nu va ajunge prea departe.

Din aproape în aproape, anchetatorii încearcă să refacă traseul deţinutului-evadat.

La aceste activități sunt angrenați mai mulți polițiști dintr-o serie de structuri ale IPJ Caraș-Severin, sunt mai multe piste și informații pe care aceștia le verifică”, declară comisarul șef Dan Borchiș, IPJ Caraș-Severin.

Oamenii legii spun că bărbatul a evadat dintr-o secție exterioară a Penitenciarului Timișoara, de lângă Buziaș, unde muncea și nu era supravegheat.

Iar săptămâna trecută, în timpul operațiunii de capturare, deținutul a reușit să se ascundă într-o pădure.

S-a strecurat, a fugit, din câte am înțeles a fost în zonă cioban și cunoștea foarte bine zonele și poliției i-a fost foarte greu să îl depisteze. Cetățenii în principiu la început s-au speriat, au fost mai izolați așa, s-au închis, s-au baricadat ca să nu aibă probleme”, spune Damian Ion Iacob, primarul comunei Vermeș.

Iată ce spun localnicii:

„Păi ne e teamă, dar ce să facem.”

„Un lucru foarte ciudat, un infractor liber și în mijlocul cetățenilor de treabă care nu au nicun amestec. Trebuia să își ispășească pedeapsa, dar mă mir cum de nu l-au prins.”

Bărbatul are 1,71 m înălţime, ochi căprui, par şaten închis şi purta blugi albaștri, cămaşă albastră cu mânecă lungă. Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi de urgenţă la 112 sau mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri