Gabriel Oprea, chemat să dea explicații în Parlament pentru accidentul în care a murit polițistul Bogdan Gigină

Data publicării:
gabriel oprea foto2 fb mai 15 09 2015

Gabriel Oprea a fost chemat în fața plenului Camerei Deputaților luni, 9 noiembrie, într-o ședință programată să înceapă a ora 16:00.

"La propunerea grupului parlamentar al liderului Opoziției, dezbaterea cu primul-ministru a fost amânată pentru săptămâna viitoare, dată fiind situația care există în țară. Întrucât săptămâna viitoare premierul nu va fi prezent, fiind la o altă activitate, dânșii au propus ca la această activitate de săptămâna viitoare să fie Gabriel Oprea chemat, să fie 'Ora ministrului', normală, în loc de 'Ora premierului', cu aceeași temă care a fost propusă pentru astăzi'', a declarat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, după ședința Biroului permanent.

Potrivit acestuia, Camera Deputaților va avea luni plen de la ora 16,00 până la ora 17,00, în care se vor dezbate proiectele de lege cu rapoarte de respingere.

În plenul Camerei Deputaților de luni ar fi urmat să aibă loc "Ora premierului", cu dezbateri politice pe tema "Responsabilitatea Guvernului privind respectarea legislației referitoare la Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier, respectiv utilizarea echipajelor Poliției Rutiere care se ocupă de însoțirea demnitarilor", propusă de PNL.

Citiți și:

Surse: Mașina lui Gabriel Oprea a avut 1.500 de „misiuni urgente”
MĂRTURII în cazul Gigină. Polițiști în misiune imposibilă
Gabriel Oprea, pus la zid de tot mai mulți polițiști
Gabriel Oprea, despre deplasarea din 20 octombrie: "Urgenţa, e vorba doar de un echipaj de poliţie pe care l-a avut mereu orice ministru de Interne. Va stabili Parchetul"
Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe dl Oprea să-și dea demisia
Gabriel Oprea, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu demisionez, nu sunt vinovat
Mărturii: Gabriel Oprea mergea și la frizer cu coloana oficială
Gabriel Oprea neagă acuzaţiile: Mă deplasam în scop profesional. Nu am văzut accidentul
Obiceiurile vicepremierului. Noi mărturii: coloană oficială, la meci și la mănăstire
Dezvăluiri în cazul Gabriel Oprea. Autoritățile tac, oamenii vorbesc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri