Gabriela Firea și consilierii generali ai Capitalei au depus jurământul

Data publicării:
160623 firea pg 03 INQ Octav Ganea

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

„Dați-mi voie să îmi exprim convingerea că împreună vom demonstra că, indiferent ce formațiune politică reprezentăm, vom deveni o echipă, iar culorile pe care le vom reprezenta vor fi culorile Bucureștiului. Dați-mi voie să cred că alături de dvs., cei mai mulți oameni tineri, oameni foarte bine pregătiți, foarte multe doamne — le văd în sală și mă bucur, de la toate formațiunile politice — vom demonstra că se poate mult mai bine decât a fost. Avem împreună de făcut foarte multe lucruri. Nu avem timp de pierdut. În fiecare zi va trebui să ne dedicăm celor care ne-au dat votul, încrederea și speranța, pentru ca Bucureștiul să devină capitala pe care ne-o dorim cu toții", a spus ea în debutul ședinței, potrivit Agerpres.

„Azi e o zi importantă pentru noi toţi. Vă garantez că suntem la un moment de T 0. De azi, Bucureştiul începe un greu, anevoios şi  - sper că - nu lung proces prin care să devină o capitală europeană. Am convingerea că bucureștenii vor susţine proiectele pe care le voi suspune CGMB”, a mai spus Gabriela Firea.

Președinte de ședință pentru următoarele trei luni a fost ales Aurelian Bădulescu (Alianța PSD+UNPR), care a întrunit 28 de voturi. Au mai candidat Cătălin Deaconescu, din partea PNL, care a întrunit 11 susțineri, și Andrei Ionescu, din partea PMP, care a obținut patru voturi.

La ședință a fost prezent și prefectul Paul Nicolae Petrovan. Cei 55 de consilieri generali reprezintă următoarele formațiuni politice: PSD+UNPR (24 de consilieri), USB (15 consilieri), PNL (8 consilieri), ALDE (4 consilieri), PMP (4 consilieri).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri