Emil Hurezeanu, despre gestul neașteptat al președintelui Klaus Iohannis: „Dacă cumva s-a enervat, cred că a greșit”

Data publicării:
Emil Hurezeanu poza foarte buna-1

„Nu înțeleg de ce nu l-a pus pe scaunul din față, de ce nu i l-a dat unuia dintre cei din față. De ce n-a apelat la doamna cu buchet în brațe, care este șefa protocolului românesc. Și care, dincolo de purtarea buchetului, ar fi trebuit să aibă grijă de momentele de incertitudine, rătăcire parțială a domnului Iohannis pe pista necunoscută și neprimitoare a aeroportului Le bourget”, a declarat Emil Hurezeanu la Digi24. 

Incident de protocol la Paris. Gestul neașteptat făcut de Klaus Iohannis 

De asemenea, jurnalistul a spus că acesta ar fi trebuit ajutat de „securiștii franțuji”. „Pentru că e vorba de o vizită oficială în Franța, nu e o vizită de lucru. Automobilul de data asta nu mai e ca vremea domnului Băsescu, cel al ambasadorului României la Paris, ci este automobilul protocolului de stat al Franței: Citroen. Bineînțeles, noi avem Audi, avem Mercedes, chiar și în capitalele francofone. Nu-l văd pe domnul Iohannis în situația de a se enerva. Dacă cumva s-a enervat, cred că a greșit. Putea să și-l țină în poale”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Când era profesor la liceu sau primar în Sibiu era întotdeauna cineva care îi lua paltonul când urca într-o limuzină blindată și cu geamurile fumurii înconjurat de patru securiști cvasi-absenți, preocupați mai mult de paltoanele altora, care eventual i-ar pune în pericol paltonul domnului Iohannis? În sensul că de obicei gărzile de corp nu se uită la obiectiv, stau cu spatele la obiectiv. Poate nici nu s-a enervat. Poate pur și simplu vroia să-l țină acolo, înainte de a se așeza”, a mai spus Emil Hurezeanu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri