Îmbulzeală pentru buletine la Galați. Oamenii s-au înghesuit să prindă bonurile de ordine

Data publicării:
buletine

Îmbrânceli la Galaţi, în faţa sediului de la evidenţa populaţiei. Sute de oameni s-au înghesuit să prindă un bon de ordine şI astfel să ajungă mai repede la ghişeu. Cei mai mulţi sunt români care muncesc în străinătate şi vor să-şi schimbe actele de identitate înainte de a pleca din ţară. Din cauza îmbulzelii, unei femei i s-a făcut rău şi a fost scoasă pe braţe din mulţime.  

Femeii i s-a făcut rău după ce a stat la coadă de la ora 3.00 dimineaţa. Alte peste patru sute de persoane s-au înghesuit să prindă bonuri de ordine cât mai în faţă, ca să poată depune repede actele pentru cartea de identitate.

Cei mai mulţi sunt români care lucrează în străinătate.

Bonurile de ordine sunt distribuite între orele 8.00 şi 13.00. Cei care prind un astfel de tichet asteaptă apoi să depună documentele. Dacă n-au dosarul complet, mai fac un drum.

Reprezentanţii primăriei spun că au prea puţini angajaţi ca să facă faţă numărului mare de solicitări din timpul verii. În restul anului, dacă au 100 de cereri pe zi!

Serviciul de evidenţa populaţiei Galaţi mai are nevoie de zece angajaţi. Însă, nu se pot face angajări pentru că posturile sunt blocate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri