Semafor lipit cu scotch

Data publicării:
timisoara

Un semafor din cea mai aglomerată intersecție din Timișoara este de câteva zile lipit cu scotch. Șoferii care ajung în centrul istoric al Timișoarei sunt atenți mai degrabă la materialele de sprijin decât la culoarea semaforului. 

Dacă așa e modelul, au uitat să pună cuiele cei de la întreținere”, spune un șofer. Un altul adaugă: „A investit primăria, mult ce să zic...”

Contractul cu firma care a montat semafoarele a intrat în vizorul procurorilor. Fostul primar al Timișoarei și doi funcționari au fost chemaţi să dea explicaţii, după ce Curtea de Conturi a descoperit că bugetul local ar fi fost păgubit cu trei milioane de lei prin acest contract. Actualul primar nu are o explicaţie pentru semaforul legat cu scotch.

„La acel semafor imaginea probabil este surprinsă în momentul în care se lucrează. Nu îl întrebați pe primar, că nu primarul se ocupă de semafoare”, spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Câteva sute de metri mai încolo, o altă situaţie. Bariera care separă șantierul din centrul istoric al Timișoarei de zona în care se poate circula e de fapt un buștean din lemn proptit pe un frigider. Autoritățile nu au nicio explicație.

În luna octombrie, un semafor din Lugoj era ținut în picioare de câteva sârme și de trei pari din lemn. Aiurea rău. Uite cum stă, numa să cadă. Da uite cum e legat cu sârme. Dacă o să cadă ce se întâmplă?, mor pietoni”, spune un șofer. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri