Incendiul din Constanța: Pompierii spun că, probabil, focul a pornit de la tabloul electric

Data publicării:
incendiu constanta

La început, clienții de la Culture Club din Constanța au crezut că este o farsă. Apoi, și-au dat seama că nu este o glumă și au ieșit din club.

Incendiul a fost anuntat la 112 în jurul orei 19.30. În urma apelului, la faţa locului au sosit două autospeciale, apoi a venit şi o a treia. În acel moment, în club se aflau în jur de 25 de persoane, care au ieşit singure. Doi oameni s-au intoxicat uşor cu fum, dar au refuzat să meargă la spital.

„Flăcări nu am văzut, am văzut un fum foarte negru şi dens. Nici nu se mai vedea. Era fumul până sus, la marginea clădirii. Nu se mai vedea faţada clădirii”, a spus un bărbat care a ieșit din club.

„Pe scări într-adevăr a fost întuneric, unii oameni au avut un telefon mobil în mână cu care au putut să facă lumină şi într-adevăr în spatele nostru am putut observa un fum foarte negru şi gros, de nepătruns”, a spus și o femeie care a ieșit din local.

„Specialiştii din cadrul ISU Dobrogea vor verifica toată documentaţia referitoare la acest obiectiv”, a spus Daniel Petrov, şeful ISU Dobrogea.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită, dar, cel mai probabil, spun pompierii, focul a pornit de la tabloul electric.

Conform unor informaţii, în incintă ar fi fost și o butelie, aşa că existau temeri că aceasta ar putea exploda.

Pagubele materiale sunt destul de mari, pentru că totul era din lemn.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri