Un incendiu de proporții a izbucnit în aceast seară între Râșnov și Predeal, la un depozit de reziduuri periculoase. 10 autospeciale ale ISU sunt la fața locului, iar în ajutor au venit și și serviciile voluntare și private pentru situații de urgență.

Embed:

Actualizare 00.46. Martori spun că de vină pentru izbucnirea incendiului ar fi fost un scurtcircuit și că mai multe butoaie ar fi sărit în aer, după care depozitul a luat foc.

Peste 100 de pompieri și 20 de autospeciale sunt la fața locului și luptă cu flăcările.

Embed:

____________________

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, a spus la Digi24 purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja. El a mai spus că incendiul a fost localizat iar acum pompierii acționează pentru stingerea lui.

Deoarece este vorba despre reziduuri de magneziu, flăcările nu pot fi stinse cu apă sau spumă, ci doar cu nisip sau praf de ciment. Pompierii folosesc apa și spuma pentru a răci clădirile învecinate, astfel încât acestea să nu ia foc.

Circulația nu a fost blocată între Râșnov și Predeal, deoarece depozitul se află la aproximativ 200 de metri de șosea, iar poliția rutieră dirijează traficul în zonă.

 


Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!