Incendiul din Centrul Vechi. Patronul unui club ar fi dat foc clădirii pentru a ascunde o crimă. Polițist: Suspectul a recunoscut

Data publicării:
incendiu centru vechi crop

Actualizare 17.05. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut vina la reconstituire.

„Vă putem confirma că și-a recunoscut fapta și o regretă”, a declarat Marin Cătălin, inspector la Serviciul Omoruri.

Tot surse apropiate anchetei spun că acesta ar fi devenit suspect în urma unor reclamații ale familiei managerului, dat dispărut din data de 13 iunie. La originea crimei s-ar afla o datorie mai veche pe care managerul o avea la patronul clubului.

Polițiștii mai spun că, din datele pe care le au ei în prezent, nu a fost o crimă cu premeditare, ci un conflict spontan izbucnit între cei doi.

___________________ 

Actualizare 16.30. Patronul clubului din Centrul Vechi a fost dus la locul incendiului, pentru reconstituire. 

Politrivit polițiștilor, acesta l-ar fi ucis pe managerul clubului în data de 13 iunie. Inițial ar fi dorit să incendieze cadavrul, spun surse din cadrul anchetei, dar apoi l-a îngropat între cele două etaje ale clădirii, sub podea. Ar fi incendiat apoi clădirea pentru a scăpa de cadavrul pe care îl ascunsese.

Surse apropiate anchetei spun că patronul clubului nu a recunoscut că și-ar fi ucis managerul.

____________________________

Patronul clubului este audiat în acest moment la sediul Poliției Capitalei. Anchetatorii spun că patronul clubului l-ar fi ucis pe manager și ar fi urcat trupul acestuia la etajul clădirii în care funcționa în trecut o fabrică de textile, dar acum este dezafectată. Acolo ar fi pus focul pentru a-și ascunde urmele.

Incendiul a fost unul foarte puternic. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au stins cu greu flăcările.

Trupul bărbatului ucis nu a fost găsit nici în momentul stingerii incendiului, nici a doua zi, când la fața locului mai erau pompieri care încercau să se asigure că flăcările nu vor izbucni din nou. Cadavrul a fost găsit aseară, dar poliția nu a dat detalii despre acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri