METEO. Vremea până la sfârșitul lunii septembrie

Data publicării:
GettyImages-148110839

Foto: Gulliver/GettyImages 

În intervalul 27 septembrie, ora 03:00 - 28 septembrie, ora 12:00, vor fi perioade în care ploile se vor semnala pe arii extinse, în special în nordul și estul Olteniei, Muntenia, Moldova precum și în sudul și estul Transilvaniei. În aceste regiuni cantitățile de apă vor depăși local 20 de litri/mp și izolat 35 — 40 de litri/mp. 

Tendința în următoarele zile 

La noapte va ploua îndeosebi în Oltenia, Muntenia, Moldova şi Transilvania. În sudul ţării şi la munte cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 20 de grade. Spre dimineaţă, în extremitatea de sud-est a ţării vor fi condiţii de ceaţă.

Mâine, vreme va fi răcoroasă şi va ploua în cea mai mare parte a ţării. În sudul, estul şi centrul ţării ploile vor fi mai abundente şi local se vor strânge peste 20 de litri de apă /mp.

Vântul va prinde putere îndeosebi în est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 şi 25 de grade.

Luni, marți și miercuri, vremea va fi mai rece decât în mod normal. Ziua, temperaturile nu vor depăşi 18 grade, iar noaptea, în depresiuni se vor înregistra sub 5 grade Celsius. Va continua să plouă, luni în cea mai mare parte a ţării, iar marţi şi miercuri cu precădere în regiunile vestice şi la munte.

În București, la noapte norii vor fi numeroşi şi trecător va ploua. Vântul va sufla cel mult moderat, iar în zori, termometrele vor indica 15...16 grade Celsius.

Mâine vremea se răceşte şi în Bucureşti, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 21 de grade. Cerul rămâne înnorat şi, din când în când, va ploua. În ceea ce priveşte presiunea aerului, aceasta va continua să crească uşor.

La începutul săptămânii, în Capitală va ploua destul de mult, vântul va fi alert, iar la amiază vor fi cel mult 17 grade Celsius. Miercuri ploile se opresc şi, chiar dacă temperatura mai creşte puţin, vremea rămâne rece.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri