Invazia gândacilor la Pediatrie

Data publicării:
gandaci

„Stau de pază pentru că imi e frică să nu se urce în pat peste copil”, ne spune îngrijorată telespectatoarea Digi24.

„Am "furat" un dezinfectant şi am spălat în cameră”, adaugă ea, „dar încep să se urce pe pereţi şi pe pat. Situația e cunoscută de "toată lumea"”, mai spune femeia, referindu-se la asistentele, medicii şi managementul spitalului.

Explicaţia pe care a primit-o mama copilului internat acolo e că se fac lucrări de reamenajare la etajul trei al spitalului şi de acolo s-ar răspândi insectele în restul saloanelor. Spitalul de Pediatrie Piteşti a fost, în februarie, în centrul scandalului legat de moartea copiilor cu Sindrom Hemolitic Uremic. Ministrul Sănătăţii a cerut atunci demisia directorului unităţii, după ce a aflat că bebeluşii infectaţi cu forma agresivă a bacteriei E Coli, au fost trataţi superficial şi trimişi pe la alte spitale.


Imaginile ne-au fost trimise pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, ne puteti trimite oricând fotografii sau filmuleţe la acest număr sau pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Vă rugăm doar să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri