Jaf în centrul Capitalei. Un canadian a furat un inel de 15.000 de lei

Data publicării:
inel furat

Bărbatul de 23 de ani, cetăţean canadian, a intrat în magazinul de bijuterii situat la parterul clădirii, în mijlocul centrului comercial, şi s-a dus direct la raftul unde erau cele mai scumpe exponate. A cerut să vadă mai de aproape câteva dintre ele. Amabilă, vânzătoarea s-a oferit să-l ajute.

„A venit la raion şi a cerut un inel mult mai scump, peste 30.000 de lei, după care l-a cerut pe acesta. A spus că vrea să-l cumpere, a trebuit să îl dau în mână şi să-l vadă mai îndeaproape”, povestește vânzătoarea.

Canadianul s-a trezit în mână cu un inel care valora 15.000 de lei. Un inel cu mai multe diamante, două safire în lateral şi un kianit, o piatră preţioasă mai neobişnuită, de culoare albastră, pe centru. La un moment dat, falsul cumpărător a aruncat o privire în spate şi a luat-o la fugă .

„De când a venit la raion mi-am dat seama că ceva nu e înregulă cu el. Am pus lumea în gardă şi a fost prins foarte repde. M-am blocat, n-am mai avut reacţie”, a spus vânzătoarea.

După ce s-a luptat cu paznicii, tânărul a fost imobilizat şi a ajuns în custodia poliţiei, care l-a reţinut pentru 24 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, e riscă între doi şi şapte ani de închisoare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri