Klaus Iohannis, mesaj pentru polițiști de ziua lor

Data publicării:
iohannis facebook 2

Cu prilejul zilei Poliţiei Române, vă transmit tuturor, comandanţi, poliţişti şi angajaţi ai Poliţiei, aprecierea mea faţă de eforturile dumneavoastră în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protecţie a comunităţilor, a cetăţenilor şi a bunurilor acestora. Seriozitatea şi profesionalismul de care daţi dovadă în aplicarea legii arată că Poliţia Română este o instituţie responsabilă, sigură şi de încredere. Prin natura activităţii pe care o desfăşuraţi, vă aflaţi deopotrivă în slujba cetăţenilor şi a statului”, se precizează în mesajul şefului statului, transmis de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Iohannis îşi exprimă „încrederea în capacitatea Poliţiei Române de a răspunde prompt şi eficient la toate provocările care pot afecta ordinea publică”.

„Sunt convins că veţi contribui în continuare, cu devotament şi dăruire, la creşterea gradului de siguranţă publică şi la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetăţenilor. Vă urez multă putere de muncă în îndeplinirea sarcinilor zilnice şi să fiţi un model de curaj, responsabilitate şi bună conduită în societate. La mulţi ani!”, mai transmite şeful statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri