Klaus și Carmen Iohannis au asistat la un spectacol de la Festivalul de Teatru din Sibiu

Data publicării:
iohannsi

Preşedintele nu a ratat nici anul acesta Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Şeful statului a mers împreună cu soţia să vadă unul dintre cele mai aşteptate spectacole.

Sosirea şefului statului la Sibiu nu a fost o surpriză pentru organizatori.

Constantin Chiriac, preşedinte FITS: Eram convins că va veni. Din păcate, turbulențele politice nu i-au îngăduit să fie mai mult. Prima doamnă a dorit să vadă mai multe spectacole, din păcate nu s-a putut.

"Ultima bandă a lui Krapp" s-a jucat pe scena Sălii Thalia şi l-a avut ca protagonist pe actorul Klaus Maria Brandauer. Nominalizat la Oscar pentru rol secundar după ce a jucat alături de Meryl Streep în producţia Out of Africa, actorul i-a impresionat pe spectatori.

În piesă, Brandauer este un bărbat de 69 de ani care vorbeşte despre gândurile sale înregistrate cu ocazia fiecărei aniversări încă de când avea 24 de ani.

- Mi-a plăcut, chiar dacă nu sunt obișnuit cu monologurile. Interesant și foarte bine interpretat.

A opta seară a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a adus şi spectacole de stradă pline de umor. Trupa de clovni din Spania i-a făcut pe sibieni sa uite de grijile cotidiene, iar în Piața Mare a orașului a avut loc un concert de muzică veche bulgărească.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu continuă până mâine seară, când ediţia cu numărul 21 se va încheia cu un foc de artificii, la miezul nopţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri