METEO. Vremea pentru următoarele patru zile

Data publicării:
zapada Mediafax Foto-Elena Craescu

Astăzi vremea va fi frumoasă în vestul ţării, dar şi în zonele înalte de relief, în timp ce la câmpie va mai fi ceaţă, posibil persistentă în sudul Olteniei. În aceste condiţii, la amiază termometrele vor indica, în general, între 2 şi 12 grade Celsius.

Şi în Capitală va fi ceaţă după lăsasea serii, dar până atunci putem vedea şi soarele. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar presiunea aerului nu se va modifica semnificativ.

La munte vremea va fi însorită. Vântul va mai avea unele intensificări pe creste, unde va spulbera zăpada. Temperaturile cresc uşor şi se vor încadra între 2 şi 8 grade Celsius. Chiar şi în aceste condiţii stratul de zăpadă nu se va modifica semnificativ.

Acum măsoară în jur de 20 de cm pe Valea Prahovei şi până la 70 de cm la Bâlea-Lac. Atenţie însă! La altitudini de peste 2000 de metri, atât în masivul Făgăraş, cât şi în Munţii Bucegi riscul de avalanşe este însemnat.

În zilele următoare cerul va fi înnorat în nord şi nord-vest, unde ploile, slabe cantitativ, se vor înmulţi treptat. În schimb, în sud şi în est ceaţa va fi prezentă aproape tot timpul. Cu toate acestea, vremea va deveni caldă în mare parte din ţară, iar temperaturile vor atinge chiar şi 13 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri