Mama unei tinere rănite în Colectiv: Puteam fi în locul părinţilor care şi-au pierdut copilul

Data publicării:
mama fata

Sunt din Rădăuţi, am fost sunată de o asistentă la 12.30 noaptea, mi s-a explicat frumos şi calm că fata mea e în spital pentru că a participat la o manifestare unde a fost o explozie, dar e stabilă şi bine. Am crezut că e o farsă, persoana de la capătul firului a spus: dacă nu credeţi, daţi drumul la televizor, nu am dat drumul la televizor, am realizat din tonul vocii că e real. După câteva minute am revenit eu cu un telefon şi mi-a explicat ce s-a întâmplat.

Este internată la Arsenie Bagdasar, ieri dimineaţă era mai puţin bine, s-a ameliorat între timp, a fost repansată ieri după-amiază.

Problema mai gravă e a căilor respiratorii, sunt afectate mâinile cea stîngă mai mult, nu poate înghiţi.

Am văzut-o, mi-a spus că aşa a fost să fie. Nu frecventa acel club, dar a venit la invitaţia unor prieteni, s-a trântit la pământ, a rugat pe cineva să o ridice şi-a dat seama că e aerul irespirabil, a încercat să se târască.

I-au ars mâinile, părul, spatele.

Am trecut şi ieri pe aici, ca părinte, necunoscând nici numărul victimelor, nici ce s-a întâmplat decât din relatările fetei şi ale tinerilor din salon mi-am zis: puteam fi în locul părinţilor care şi-au pierdut copilul”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri