Prima evadare: 55 de kilometri de distracţie pe două roţi

Data publicării:
biciclisti

După doar câțiva kilometri de pedalat cu viteză pe drumuri naționale, concurenții au descoperit că ploaia din ultimele zile a transformat o parte din traseul prin pădure în mlaștină. Chiar dacă riscau să se accidenteze sau să își strice bicicletele, sportivii nu au încetinit și au înfruntat toate obstacolele.

Pentru unii, terenul dificil a fost prea mult, în timp ce alţii au preferat o plimbare liniștită prin pădure în locul adrenalinei pe care o presupune o cursă.

“Îmi place șoseaua, sunt animal de șosea”, a spus un biciclist. „Pe aici traseul e super, dar mie îmi place să îl fac liniștit, într-un grup de prieteni mai restrâns, nu cu 4.000 de oameni pe traseu”, spune un altul.

Cei care și-au înfruntat temerile au ajuns la finalul cursei mai grei cu câteva kilograme de noroi.

Unii concurenţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce alţii au mulţumit bicicletei că i-a ţinut până la finalul cursei. Mulţi au fost atât de obosiţi că nu au mai avut putere să urce pe bicicletă câteva ore bune după finalul celor 55 de kilometri de drum prin pădure. Nu şi câştigătorul competiţiei, sportivul Marius Petrache, care a avut nevoie de o oră şi 56 de minute pentru a trece linia de sosire. „Am avut mai multă forţă pe final, când am atacat. Dacă îţi place mountain bike-ul este inevitabil să nu te murdăreşti”, a spus Marian Petrache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri