Marian Godină este polițistul care preferă să dea avertisment în loc de amendă, dacă șoferul dă dovadă că și-a înțeles greșeala. În schimb, nu se teme să-i amendeze pe cei care îl amenință că-l vor reclama șefilor. În plus, cunoaște bine limba română și spune că nu este o excepție în rândul politiștilor.

Embed:

Noi am fost întrebați dacă există”, a spus Iren Arsene, directorul editurii „Curtea Veche”, unde va fi lansată, mâine, cartea polițistului. Aceasta a adăugat că mulți oameni credeau că Marian Godină era un personaj inventat și că cei de la editură au scris cartea.

Pe de altă parte, polițistul din Brașov spune că se deosebește de mulți dintre colegii săi doar prin faptul că scrie.

Îmi displace ideea de a fi privit ca o excepție. Colegii mei, dacă citesc cartea, – foarte mulți se regăsesc. Și colegii mei știu să scrie, poate nu scriu cărți sau poate nu fac atât de bine, dar oricum, pregătitea polițiștilor, promoțiilor noi, este mult mai sus, totul s-a schimbat destul de mult în poliție, nu sunt eu o excepție. Toți colegii mei trec prin aceste lucruri, se descurcă bine, iar eu nu sunt excepția care confirmă regula”, a mai spus Marian Godină.

Citiți și: 

Marian Godină, despre pensionarea șefului IPJ Brașov: Nu mi-a picat bine
Anchetă la IPJ Brașov, după dezvăluirile polițistului Marian Godină
Efectul Godină. Demisia şefului IPJ Braşov, cerută în stradă
Embed:

Urmăriți întreaga intervenție a agentului Marian Godină și a directorului editurii „Curtea Veche”, Iren Arsene, la Jurnalul de seară.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!