Ministrul român al Agriculturii și omologul său kuweitian, implicați într-un accident rutier

Data actualizării: Data publicării:
achim irimescu agricultura

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au avut un accident rutier joi în apropiere de Slobozia.

achim irimescu agricultura

Actualizare 13:20. Cei doi miniștri au suferit răni minore la nas, precizează Ministerul Sănătății.

Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neurochirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la spitalul Elias, cu ambulanța, informează Ministerul Sănătății.


 

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa într-o vizită oficială alături de omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, în județul Ialomița, când mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conștienți. Miniștrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viața lor nu este pusă în pericol. Translatorul delegației a suferit un traumatism de stern ușor, de asemenea este în afara oricărui pericol.

În acest moment, cele trei persoane sunt evaluate în continuare la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia. Urmează analize la computer-tomograf. După rezultatele acestora, medicii vor decide conduita terapeutică ulterioară, conform unei informări transmisă de Ministerului Sănătății.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri