Mircea Albulescu și-a petrecut noaptea în spital. El a fost diagnosticat cu status postlipotimic

Data publicării:
06012013 20declaratie 20medic 20albulescu-42311

Actualizare 22:50. Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesorul Radu Macovei. A anunţat că diagnosticul pus lui Mircea Albulescu este status postlipotimic.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Actualizare 21:40: Medicii de la Spitalul Floreasca au confirmat că actorul estela această unitate de spital șiau spus că actorul Mircea Albulescu este în stare stabilă.

A ajuns la spital, e în stare stabilă. Nu sunt probleme speciale de sănătate, dar va ramâne în această noapte sub supraveghere în spitalul nostru”, a declaratRodica Ciolacu, medic primar Spitalul Floreasca.

_________________________

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat că Mircea Albulescu ar fi suferit, cel mai probabil, un puseu de hipertensiune și a decis să-l transporte la Spitalul de Urgență Floreasca pentru investigaţii.

Actorul a fost transportat la spital, unde medicii îi vor face consultații amănunțite.

În urma analizelor care îi vor fi făcute la spital se va decide dacă Mircea Albulescu rămâne sau nu internat în spital.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Potrivit MEDIAFAX, aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceriIon Antonescu.

Actorulare 78 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri