Mircea Băsescu: înregistrările au fost modificate

Data publicării:
mircea basescu crop

La o lună de când a ajuns în spatele gratiilor, fratele preşedintelui declară că nu crede că finii săi, membrii familiei Anghel, sunt vinovaţi de ceea ce i se întâmplă. El pune la îndoială veridicitatea înregistrărilor care au fost probă pentru anchetatori.

Când pe film spun "la mine au ajuns 250.000" fac o pauză după care continui "mi s-a pus mormanul de dolari". Acei bani erau însă luaţi de Căpăţână, care temându-se de membrii familiei Bercea m-au transformat pe mine în intermediar, ca să îi restitui eu. (...) Oricum, nu cred că mi se trage de la finii mei, cred că este mâna altcuiva”, afirmă Mircea Băsescu într-un interviu pentru un post de televiziune.

El a dezvăluit şi cum a ajuns naşul de botez al nepoatei lui Sandu Anghel.

„M-am întâlnit cu Înaltpreasfinţitul Teodosie şi i-am povestit ce mi se cere. "Eu te sfătuiesc să botezi, să faci o pomană", mi-a zis. A doua zi i-am dat răspunsul lui Sandu Anghel, că accept să fiu naşul nepoatei lui. Cererea lui a fost luni sau marţi şi sâmbătă deja s-a ţinut petrecerea”, a spus el.

Mircea Băsescu a mai precizat că, de când este în arest, nu a luat legătura cu fratele său, preşedintele României. Îşi petrece mare parte din timp citind dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri