Moise Guran: Decizia de a renunța la emisiunea Biziday am luat-o la finalul anului trecut

Data publicării:
guran

 

Înainte de toate ar trebui să știți că nu e o decizie intempestivă. Este calculată, planificată din timp și este o decizie destul de cunoscută deja în lumea media. Așa cum v-am spus, în lumea noastră nu există secrete. Decizia de a renunța la emisiunea tv și, implicit, de a-mi întrerupe cariera de realizator tv am luat-o la finalul anului trecut, am comunicat-o colegilor din echipa Biziday în ianuarie și, imediat după aceea, colegilor de la Digi24 și partenerilor de la RCS”, explică Moise Guran.

Aceștia mi-au oferit imediat posibilitatea de a veni în dezbaterile de la Digi24. Am acceptat această ofertă, iar din toamnă voi fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu cel puțin o dată pe săptămână, dar și la evenimentele extraordinare”, a adăugat jurnalistul.

Moise Guran a explicat la Jurnalul de Seară că nu va pleca de la Digi24, că rămâne implicat în proiectul Digi24, dar că a venit momentul să o decizie: „Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ce am predicat la televizor de ani de zile. Când societatea se schimbă în jurul tău, nu poţi sta în turnul tău de fildeş. Toată lumea a înţeles că plec de la Digi24, ceea ce este fals. Voi continua să colaborez cu Digi24”.

El a subliniat că decizia sa de a renunţa la emisiunea Biziday a fost luată în contextul în care este mult mai important să se adreseze celor care primesc în timp real informaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri