News.ro: Călin Popescu Tăriceanu şi-a reînnoit permisul de conducere și a păcălit coada de o mie de persoane

Data publicării:
tariceanu2-watermark

<span id="mce_marker" data-mce-type="bookmark"></span>

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să răspundă de ce a intrat prin spatele clădirii. Singurul care a răspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”. Asta în condiţiile în care dialogul şi filmarea aveau loc în spatele clădirii, în curtea interioară.

Întrebaţi ce părere au că, în maşina de lângă ei, se află Călin Popescu Tăriceanu, oamenii au lăsat capul în jos. O doamnă care stătea la rând întreabă: „Dar ce aveţi, domnule, cu Tăriceanu? Nu trebuie şi el să-şi facă permisul?”.

Reacţia conducerii SRPCIV Bucureşti: "Nu discut cazul unei persoane fizice"

Solicitat de News.ro să comenteze această situaţie, comisarul-şef Florin Rădulescu, şeful Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SRPCIV), a spus: "Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot să vă dau date cu caracter personal”.

Întrebat cum i s-a putut permite lui Călin Popescu Tăriceanu să aibă întreaga clădire la dispoziţie pentru reînnoirea permisului de conducere, Rădulescu a spus: „Habar nu am despre ce vorbiţi. Nu ştiu nici măcar cu cine vorbesc, m-aţi sunat pe numărul personal şi nu cred că v-am dat eu numărul. În clădire sunt mai multe instituţii, nici nu ştiu dacă a venit la noi sau în altă parte”.

Acesta a precizat că se afla în clădire la acea oră şi va face verificări legate de ce s-a întâmplat: „Sunt şi eu curios să aflu”.

Surse din instituţie afirmă însă că directorul adjunct al Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, comisarul-şef Cristian Nechifor, este cel care a avut cunoştinţă de modul în care Tăriceanu şi-a rezolvat problema reînnoirii permisului.

Contactat de News.ro, comisarul-şef Cristian Nechifor a spus că nu poate comenta, mai ales la telefon, această situaţie. 

Citiți și Aglomerație la eliberarea permiselor auto după ce sistemul a fost blocat. „M-am învoit de la serviciu ca să pot da examenul”

Luni dimineață, sistemul de eliberare a permiselor auto s-a blocat. Nu s-a mai dat sala, nu s-au putut face programări pentru traseu. De asemenea, nu s-au înnoit permise şi nu s-au emis nici autorizaţii provizorii de circulaţie. S-au putut depune doar dosare de înmatriculare şi s-au efectut operaţiuni de radiere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri