Un nou scandal între ASPA și cei care se opun eutanasierii maidanezilor. Un tânăr din Germania susține că a fost agresat

Data publicării:
aspaa

Scandalul a început la garajele ASPA, unde tânărul venit din Germania a încercat să filmeze câteva cadre, lucru care i-a enervat la culme pe hingeri.

„Şase oameni de la ASPA au sărit pe maşina noastră cu mâinile, cu coatele, cu genunchii şi cu picioarele. Au încercat să spargă geamurile. M-au lovit în faţă de două ori, mi-a dat sângele, m-au lovit la picior”, a spus acesta.

Şeful Autorităţii pentru Supravegherea Animalelor spune însă că nu ştie nimic despre acest nou conflict.

Am vorbit cu băieții pe telefon, mi-au spus că nu au avut parte de incidente. Din contră, se miră că nu mai au în urma lor acești iubitori”, a declarat Răzvan Băncescu, coordonatorul ASPA.

Tânărul activist este însă hotărât să nu renunţe la lupta pentru drepturile animalelor.

Chiar dacă voi fi lovit, mă voi întoarce, îmi voi susţine cauza pentru că suntem împreună, cetăţenii români şi cei germani, şi UE. Suntem cetăţeni europeni, nu vrem ca animalele sau oamenii să sufere”, a mai spus acesta.

Acesta este doar ultimul dintr-un lung şir de scandaluri între hingheri şi bucureştenii care apără animalele fără stăpân. În vreme ce angajaţii ASPA spun că nu sunt lăsaţi să îşi facă meseria, reprezentanţii ONG-uri susţin că animalele sunt ridicate în mod abuziv şi omorâte la marginea oraşului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri