Noul șef al FRF: Nu voi semna petiția pentru grațierea lui Gheorghe Popescu

Data publicării:
razvan burleanu fb

„Nu voi semna acea petiție, nu vreau să se înțeleagă altceva. Decizia justiției e un act normal la bunul mers al societății. Cu toată supărarea colegilor de generație ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna”, a spus Răzvan Burleanu.

Un senator UNPR buzoian a iniţiat o petiţie on-line pentru graţierea lui Gheorghe Popescu. Acţiuni similare, de strângere de semnături, au fost iniţiate şi de un consilier local braşovean, dar şi de preşedintele de la Dunărea Calafat, primul club la care a jucat Gheorghe Popescu.

De asemenea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a trimis un comunicat în care declară că se alătură demersului iniţiat de preşedintele clubului Dunărea Calafat. Liberalul a precizat că face declarația în nume personal.

Și preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că va semna petiţia către şeful statului, Traian Băsescu, privind acordarea graţierii individuale pentru Gică Popescu.

Premierul Victor Ponta a spus, la rândul său, pentru gandul.info, că susține cererea de grațiere, ca simplu cetățean, dar că nu se poate pronunța în calitate de premier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri