O parte a acoperișului Teatrului Evreiesc de Stat, smulsă de vânt. Maia Morgenstern: „Un moment absolut dureros”

Data publicării:
maia morgenstern crop actrita evreiesc 5470633-Mediafax Foto-Gabriel Petrescu 1

În prezent, zona este izolată de poliție, care nu permite accesul spectatorilor care sosiseră deja pentru a vedea spectacolul din seara aceasta. Costul biletelor va fi returnat.

Acoperișul a fost smuls cu tot cu căpriori și este rezultatul stării avansate de degradare în care se afla Teatrul Evreiesc de Stat din București, a arătat Maia Morgenstern.

„Ne întrerupem activitatea”, a anunțat actrița la Digi24, explicând că există un pericol iminent pentru actori și spectatori. „Se prăbușește peste noi o clădire istorică”, a declarat Maia Morgenstern cu vădită emoție în glas. Ea a explicat că nu e prima dată când se petrece un incident legat de clădirea teatrului, situată în centrul Capitalei, în zona pieței Sfânta Vineri.

Maia Morgenstern a povestit că imediat după producerea accidentului - care, din fericire, nu s-a soldat cu victime - a sunat la 112, a venit poliția, a constatat, apoi au venit pompierii și ulterior a fost trimisă încă o echipă specializată. Principala preocupare este pe moment nu atât remedierea stricăciunilor, cât mai ales găsirea unor soluții pentru a preveni și alte posibile incidente, dată fiind starea avansată de degradare a clădirii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri