Ministrul „păcălit” de vulpe. Remus Pricopie, ţinta ironiilor în spaţiul online

Data publicării:
Vulpe traian

Presa de satiră face o trecere în revistă a zece lecturi care l-au marcat pe ministrul Educaţiei şi pe care acesta le-ar fi introdus în programa şcolară.

Printre ele regăsim "Moartea girafei", de Nicolae Labis; "Struţul", de Alexandru Brătescu-Voineşti sau romanul istoric "Fraţii Ratoni", de Mihail Sadoveanu.

O altă publicaţie de satiră titreză - "De la Roma pân' la Nistru, tot românul e Ministru!". Articolul propune un set de întrebări grilă pentru candidaţii la funcţia de ministru al Educaţiei.

Articolele sunt însoţite de sute de comentarii. Nici utilizatorii platformelor de socializare nu l-au iertat pe Remus Pricopie.

Pe o astfel de reţea, apare statuia lui Traian din faţa Muzeului Naţional de Istorie a României, dar nu lupoaica din legendă în braţe ci cu... o vulpe. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceasta nu a fost singura gafă a ministrului. În discursul susţinut la şcoala 311 din sectorul 6, Remus Pricopie a strecurat un dezacord.

Intervenţia mea se opreşte aici, aproape se opreşte aici, nu înainte de a vă spune dumneavoastră, copiilor şi părinţilor, că aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală din Bucureşti”, a spus Remus Pricopie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri