Piscina de la țară. „Unde mai găsim noi o comună în judeţul Vaslui ca aici?”

Data publicării:
piscina

Duminica, în comuna Pădureni, e forfotă mare. Turişti din Huşi, Vaslui sau comunele alăturate vin să îşi petreacă timpul liber la piscina din localitate.

- E plăcut, preţurile sunt bune, apa curată. Copiilor le place.

- La Vaslui nu avem ştrand, nu avem nimic duminica şi am zis să venim la Pădureni.

- Vin tocmai de la Vutcani, cred că vreo 40 de kilometri. E plăcut.

Pe lângă piscina de 25 de metri lungime, în zona de agrement sunt disponibile 300 de şezlonguri, şase grătare, mese, foişor, teren de mini fotbal, volei şi mese pentru tenis. Nu lipsesc duşurile sau grupurile sanitare. Pentru cei pasionaţi de pescuit, este amenjat şi un lac.

„E cel mai frumos! O duminică să te relaxezi pe malul unei bălţi. Ce e mai frumos de atâta? Dincolo ştrand, aici pescuit, dincoace grătar. Unde mai găsim noi o comună în judeţul Vaslui ca aici?”, spune un localnic.

„Decât să ne ducem la mare, venim aici că e mai aproape”, spune un turist.

Investiţia de 120.000 de lei făcută în urmă cu opt ani a fost amortizată în numai trei ani.

„Este mult mai bine decât în anul trecut. Este o creştere a numărului de participanţi la psicina noastră. Recordul a fost 860 de persoane într-o zi”, spune Temistocle Diaconu, primarul comunei Pădureni, Vaslui.

„Surprinzător pentru un sat, ai exact toate facilităţile pe care le ai şi la oraş. De exemplu: canalizare, apă curentă, am înţeles că anul ăsta care vine, vine şi gazul”, spuje un localnic.

În acest weekend, la piscina din Pădureni au venit aproape o mie de oameni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri