Precizări de la Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri că existau rețete schimbate

Data publicării:
160511 flori dinu 02 INQ Octav Ganea-2

FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea 

Precizările companiei Hexi Pharma:

Flori Dinu nu a făcut nici o declarație la Parchet în ultimele 24 de ore.

Directorul Hexi Pharma nu a făcut nici aseară, nici în cursul zilei de astăzi niciun fel de declarații la Parchet. Ținem sa precizăm că a existat o citație de la Parchet pentru ieri, 27.05, ora 17.00, dar pentru Hexi Pharma în general. Informația că a fost citata și nu s-a prezentat este falsă. Mandatul de aducere a venit la ora 16.00, în timp ce Flori Dinu era la serviciu. A colaborat cu organele de ancheta încă de la început și s-ar fi prezentat oricum la Parchet la ora 17.00.

Nu a fost ridicata de acasă sau de pe strada, a mers împreună cu reprezentanții Parchetului de la birou și aceștia nu au trimis mascați.

Avem informații sigure de la avocați că nu a dat niciun fel de declarații până în acest moment și informații de la angajații companiei că, în cursul zilei de ieri, în urma unei anchete interne, ar fi aflat de la directorul de producție că existau, intr-adevar, rețete schimbate pentru o parte dintre produse, dar ca diluția era conform normelor europene de biocizi, astfel încât produsele să fie eficiente. Din informațiile de la avocat, nu a declarat acest lucru pâna în acest moment, întrucât nu a avut ocazia”.

Citiți și:

Scandalul Hexi Pharma | Directorul știa de diluarea dezinfectanților. Rețeta, impusă de Dan Condrea
O a doua persoană a fost pusă sub acuzare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri