Premierul, întâlnire informală cu ziariștii în seara tragediei din Apuseni

Data publicării:
ponta frunte -AFP Mediafax Foto-GEORGES GOBET

În seara accidentului aviatic din Munţii Apuseni în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au avut o întâlnire informală cu jurnaliştii acreditaţi la PSD. Premierul fusese anunţat despre decesul lui Adrian Iovan cu puţin timp înainte ca ştirea să fie făcută publică şi de presă.

O oră mai târziu, premierul Victor Ponta a participat la o întâlnire informală cu jurnaliștii acreditați la PSD, la un restaurant din Capitală. Au mai fost prezenți și vicepremierul Liviu Dragnea și mai mulți europarlamentari și oficiali social democrați.

Subiectul accidentului aviatic a fost abordat de premier după ce unul dintre jurnaliștii prezenți i-au spus că, potrivit unor surse, pilotul Adrian Iovan a decedat. Premierul a confirmat știrea, pe care o primise cu puțin timp în urmă. Totodată, șeful Executivului l-a criticat pe fostul secretar de stat în Ministerul de Interne, Constantin Chiper, pentru slaba gestionare a activității de salvare și pentru comunicarea defectuoasă.

Premierul și soția lui au plecat de la întâlnirea cu jurnaliștii după aproximativ 45 de minute, înainte ca manevrele de resuscitare a Aureliei Ion să eșueze.

Un avion pilotat de Adrian Iovan, care efectua o cursă umanitară, pentru prelevarea unor organe, s-a prăbușit luni după-amiază în Munții Apuseni. Pilotul și o studentă la Medicină, aflată la bord, au decedat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri