Prima ninsoare, primele probleme. Zeci de şoferi au aşteptat ore în şir ajutorul drumarilor

Data publicării:
zapada

Pe DN73, care leagă Câmpulung de Braşov, poliţiştii au interzis accesul camioanelor de mare tonaj, după ce un tir nu a mai putut să urce o pantă şi a blocat un sens de mers, deşi avea cauciucuri de iarnă şi lanţuri. Două ore s-au chinuit poliţiştii, ajutaţi de alţi şoferi, să împingă maşina de mare tonaj până la o porţiune de drum curăţată.

Singurul utilaj de deszăpezire din zonă nu a reuşit să dea zăpada la o parte. Pe carosabil, zăpada depăşea 15 centimetri. Autorităţile locale au cerut încă două maşini speciale de la Bucureşti.

Şoferii au avut probleme şi pe drumurile din Braşov şi Prahova. Cel mai greu le-a fost pe DN1 A în zona staţiunii Cheia.

„O oră am făcut! N-au băgat măcar o lamă, domne, o lamă n-au băgat!”.

De la primele ore ale dimineţii, ninsoarea a pus stăpânire şi pe judeţul Vrancea, iar vântul puternic a îngreunat şi mai mult circulaţia pe drumul dintre Focşani şi Iaşi.

Subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea: „Pe DN2N la intrare în comuna Bordeşti, doi copaci au căzut pe partea carosabilă. Colegii mei au dirijat circulaţia rutieră”.

SITUAŢIA TRAFICULUI RUTIER ÎN TIMP REAL AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri