Radu Beligan a intrat în Cartea Recordurilor: „Sunt rezultatul iubirii pe care publicul mi-a arătat-o, îi datorez totul”

Data publicării:
6298094-Mediafax Foto-Cristian Radu Nema 1

Tot aseară, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, Radu Beligan a jucat în spectacolul „Egoistul”. Timp de două ore, publicul numeros adunat în Sala Studio a TNB s-a bucurat de prezenţa marelui actor, aplaudând la final minute în şir. Imediat după încheierea spectacolului, pe scenă a urcat Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti.

Asistăm la acest fenomen fără egal în lumea întreagă. Suntem contemporani cu cel mai mare actor pe care l-a dat şcoala românească de teatru şi cel mai important actor al lumii, astăzi, când împlineşte 95 de ani şi o zi”, a spus Ion Caramitru.

Cât de mult vă iubesc. Voi m-aţi făcut ceea ce sunt. N-am niciun merit. Sunt rezultatul iubirii pe care mi-aţi arătat-o”, a spus Radu Beligan, adresându-se publicului.

Sâmbătă seară, Radu Beligan şi-a sărbătorit cea de-a 95-a aniversare pe scena Teatrului Metropolis din Bucureşti, unde a jucat în spectacolul în premieră „Lecţia de violoncel”, fiind astfel alături de publicul care l-a aplaudat în cei 75 de ani de carieră, dar şi de prieteni, colegi şi membri ai familiei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri