Răzvan Orășanu: Cu excepția spargerii geamului, Daniel Barbu merită restul lucrurilor cu vârf și îndesat

Data publicării:
Razvan Orasanu - captura tv-1

Ministrul Daniel Barbu a fost implicat, joi seară, într-un incident provocat de mai mulţi protestatari faţă de proiectul Roşia Montană, care l-au huiduit şi nu l-au lăsat să plece cu maşina în care se afla decât cu intervenţia forţelor de ordine. În plus, luneta maşinii a fost spartă.

Cu excepția acestei spargeri de geam, restul lucrurilor, în opinia mea, domnul Barbu le merită cu vârf și îndesat. Nu i s-a spart doar geamul din spatele mașinii, ci i s-a spart încrederea, i s-a făcut țăndări, în clipa în care el e coinițiator al unui proiect de lege și partidul domniei sale, cu toți miniștrii aferenți, votează împotrivă și se exprimă public împotrivă”, a spus Răzvan Orășanu.

Potrivit acestuia, ministrul ar fi trebuit să știe sau ar fi trebuit avertizat de consilieri că în clubul din Centrul Vechi în care participa la evenimentul „Cafeneaua critică” se strâng tineri care au luat parte la protestele din Piața Universității.

„Nu s-ar fi ajuns la o asemenea explozie populară dacă miniștrii acestui Cabinet s-ar fi consultat cu cineva. Acest proiect de lege nu a fost pus în dezbatere publică, nu a fost pus pe site. Pentru asta, ministrul are o culpă și este responsabil pentru explozia socială. Pentru că în momentul în care nu te consulți, să nu te mire că poporul se enervează. Și domnul ministru a agresat bunul-simț”, a conchis R. Orășanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri