Nicuşor Constantinescu a fost reţinut

Data publicării:
nicusor constantinescu -mfax

ACTUALIZARE 17:28 Nicuşor Constantinescu a fost reţinut de procurorii DNA. Este a treia oară când şeful suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este reţinut.


Procurorii au făcut percheziţii şi la alte 18 adrese din Bucureşti, Constanţa, Prahova şi Sibiu, unde au căutat documente privind plăţi pe care Nicuşor Constantinescu le-ar fi făcut ilegal. Prejudiciul total ar fi de aproape 37 de milioane de lei.

Este o continuare a hărţuirii mele politice, a domnului Mazăre. Suntem acuzaţi că am semnat nişte contracte cu televiziunea şi cu ziarul Telegraf, fapt pentru care şi Mazăre a fost cercetat şi a primit neînceperea urmăririi penale. Pentru aceste fapte sunt acuzat şi acum, abuz în serviciu şi alte chestiuni similare, conflict de interese. Cu mandat de aducere la DNA Constanţa, unde mă voi duce să văd acuzaţiile, acum numai din discuţii am participat. Probabil că voi fi reţinut, mi-am luat bagajele, am „pamperşii” la mine, periuţă de dinţi şi ne vedem la tribunal mâine. S-a făcut plângere penală pentru abuz în serviciu în 10 ore”, a declarat Nicuşor Constantinescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri