Mai mult spaţiu pentru şoferii cu maşină mică pe Autostrada Soarelui. Traficul camioanelor este restricţionat joi şi vineri

Data publicării:
as

Drumul spre mare va fi mai liber pentru şoferii cu maşini mici care vor petrece zilele libere de Sfânta Maria pe litoral. Au fost impuse restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru vehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone: ele nu pot circula joi şi vineri, în anumite intervale orare.

Astfel, restricţiile de circulaţie se impun joi, între orele 16 şi 22, dar şi vineri, între 6 şi 22. Sunt vizate vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care nu pot tranzita Autostrada Soarelui. Traseul exact pe care nu pot circula acestea este Bucureşti - Fundulea – Lehliu – Feteşti – Cernavodă - Murfatlar, pe ambele sensuri de mers.

În acelaşi timp, pe DN39, traseul Agigea - Mangalia, intrare în municipiu, este interzisă circulaţia vehiculelor rutiere cu masa mai mare de 7,5 tone. Decizia aparţine Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri