Șerban Cocioba, medicul care a garantat că Nicușor Constantinescu nu poate fi transportat în România, condamnat în 1999 pentru luare de mită

Data publicării:
serban cocioba

Medicul Șerban Cocioba a recunoscut că a luat mită în schimbul trimiterii unor pacienți înscriși deja în dosarul Medicare să se trateze la o altă unitate medicală. Acest lucru este pedepsit în Statele Unite în conformitate cu legea federală se pedepsește cu închisoarea.

La începutul anilor 90, Șerban Cocioba a completat fals un formular al asociației anti-drog din SUA, motiv pentru care a primit avertisment și o amendă de 10.000 de dolari.

Nicușor Constantinescu va fi citat telefonic

Contestaţia făcută de Nicuşor Constantinescu la măsura arestului preventiv urma să se judece astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, dar procesul a fost amânat.

Între timp, Consiliul Judeţean Constanţa a făcut public un nou raport medical, semnat de un medic român din New York, în care se arată că baronul de Constanța nu poate fi transportat. Avocaţii săi spun că nu există nicio urmă de îndoială cu privire la veridicitatea documentelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri