Sezonul 2015 MOTO GP se vede, în exclusivitate, la Digi Sport

Data publicării:
moto gp la digisport

Prima etapă se va desfăşura între 26 şi 29 martie, în Qatar. Prima zi de antrenamente de pe circuitul Marelui Premiu al Qatarului este, în direct şi în exclusivitate în România, pe canalul Digi Sport 3. Sâmbătă, de la ora 17.00, live pe www.digisport.ro sunt calificările, iar de la ora 21.00, pe Digi Sport 2, telespectatorii pot urmări o nouă serie de calificări. Competiţia continuă, de la 23:45, pe Digi Sport 3.

Sfârşitul de săptămână se anunţă unul incendiar. Duminică, de la ora 15:45, în direct pe Digi Sport 3, sunt cursele Moto3, Moto2 şi MotoGP. Circuitul Losail din Qatar este locul în care se va desfășura prima etapă din sezonul 2015. În primele două zile, timpii reper au fost reușiți de piloții echipei de uzină Ducati, Andrea Iannone și Andrea Dovizioso. Marc Marquez, Valentino Rossi şi Dani Pedrosa, ocupanţii podiumului anul trecut pe circuitul din Qatar, vor fi din nou pe grila de start, duminică.

Cursele Moto GP continuă, în aprilie şi mai, la Digi Sport, cu Grand Prix-ul Statelor Unite, pe 12 aprilie, cel al Argentinei, pe 19 aprilie, cu Marele Premiu al Spaniei, pe 3 mai, cel al Franţei, pe circuitul de la Le Mans, pe 19 mai şi Marele Premiu al Italiei, pe 31 mai.

Sezonul 2015 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză va fi transmis, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE, pe Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri